Bergen verzetten, onze passie voor grond en aarde

Kennis van de bodem
In de weg en waterbouw is grondverzet een essentieel onderdeel van de uitvoering van een project. Of het nu gaat om het aanleggen van wegen, stroomgebieden graven voor water of de voorbereidingen voor het leggen van funderingen, elke klus vraagt een precieze afstemming van het werk en de omgeving.

Per opdracht bekijken we welke specifieke taak moet worden uitgevoerd en stellen we een lijn met aangepaste machines en hulpmaterieel samen. We maken gebruik van Caterpillar machines. Door een nauwe samenwerking met de leveranciers van Caterpillar en deze onderdelen zijn onze machines nagenoeg altijd inzetbaar.Service op maat
Door de juiste afstemming van materieel, machinisten, planning en afwerking wordt het werk volledig afgerond. Of het nu gaat om de uitvoering van een totaalproject of de verhuur van machines inclusief gekwalificeerde machinist, als opdrachtgever kunt u rekenen op de beste service, een compleet afleverpakket en een 24-uurs service. Een klus is pas af als iedereen tevreden is.