Bergen verzetten, onze passie voor grond en aarde

In de weg en waterbouw is grondverzet een essentieel onderdeel van de uitvoering van een project. Of het nu gaat om het aanleggen van wegen, stroomgebieden graven voor water of de voorbereidingen voor het leggen van funderingen, elke klus vraagt een precieze afstemming van het werk en de omgeving.

Per opdracht bekijken we welke specifieke taak moet worden uitgevoerd en stellen we een lijn met aangepaste machines en hulpmaterieel samen. We maken gebruik van Caterpillar machines. Door een nauwe samenwerking met de leveranciers van Caterpillar en deze onderdelen zijn onze machines nagenoeg altijd inzetbaar.

Service op maat
Door de juiste afstemming van materieel, machinisten, planning en afwerking wordt het werk volledig afgerond. Of het nu gaat om de uitvoering van een totaalproject of de verhuur van machines inclusief gekwalificeerde machinist, als opdrachtgever kunt u rekenen op de beste service, een compleet afleverpakket en een 24-uurs service. Een klus is pas af als iedereen tevreden is.

Een greep uit het materiaal waar we mee werken

GraafmachinesOf u nu een grotere graafdiepte, meer vermogen, een groter bereik, meer hefvermogen, meer opbreekkracht of meer zwenkkoppel nodig heeft, onze graafmachines klaren elke klus.

  Knikgestuurde dumptrucksKnikgestuurde dumptrucks zijn uiterst veelzijdig en verzetten een grote verscheidenheid aan materialen in talrijke toepassingen en op allerlei rijoppervlakken. Voor iedere klus hebben wij een geschikte dumper.

WielladersWielladers en shovels zijn bij uitstek geschikt voor werkzaamheden op overslagterreinen of in het grondverzet. Deze machines zijn uiterst mobiel en kunnen in korte tijd zeer veel grond, zand of andere materiaal verzetten.

  BulldozerHet vlakken van terreinen, het graven van kanalen en het ophogen van dijken, geen enkel probleem voor onze bulldozers. Onze machines hebben een wereldwijde reputatie voor uitstekende veelzijdigheid.